Sobota 31.07.2021

Laser show, smoke machine, light show ter lokalni in malo manj lokalni DJ-i. Šrajfland 2021 se je po enoletnem korona premoru pričel v polnem zagonu. Nastopajoči DJ Skndor, TOMMY GEE WHITE, MICHELANGELO in BRTINZZ so naredili odlično vzdušje sredi vrtače, kjer se je z upoštevanjem omejitev zbralo lepo število ljudi.

Zelo ponosni smo na raznoliko druščino, ki se je zbrala, saj so se dogodka udeležili tako navdušenci nad elektronsko glasbo kot tudi številni vaščani, ki tovrstne glasbe niso vajeni. Slednji so, odmaknjeni od glavnega odra, uživali v sproščeni debati, domačih burgerjih in točeni pivi. Z gotovostjo lahko trdimo, da smo z dogodkom povezali različne generacije in kulture.

Največji zagon je dogodek dobil med 1:00 in 3:00, ko je bilo zbranih največ udeležencev. V tem času je bilo tudi plesišče polno zasedeno.

Počasi se je noč prevesila v dan, in ob 6:00 je nastop zaključil tudi zadnji nastopajoči, s tem pa so se tudi najvztrajnejši udeleženci počasi odpravili domov.

Po delovni noči smo organizatorji še enkrat zavihali rokave, saj je bilo potrebno celotno prizorišče pospraviti in vse vrednejše predmete odpeljati iz vrtače v varno shrambo. Sledil je počitek ter proti večeru dokončna ureditev prizorišča in zaslužen zaključek pri predsedniku ŠD Črešnjevec.